PROJEKTMENEDZSMENT 

Az adott projektek sajátosságait figyelembe véve támogatjuk ügyfeleinket, hogy a kitűzött célokat sikeresen, elvárt minőségben a tervezett idő-és költségkereteken belül valósítsák meg. Szolgáltatásunk keretében biztosítjuk a megfelelő projektszervezet felállítását, a szakmai terjedelem és az abból fakadó feladatok megtervezését, valamint azok megvalósításának koordinációját a folyamatos dokumentálás és kontroll gyakorlása mellett.

Ismerje meg munkáinkat!

INFORMATIKAI MEGOLDÁSOK

Képesek vagyunk komplex dolgokat érthetővé tenni nem informatikusok számára. Számunkra a legfontosabb, hogy állandóan szem előtt tartsuk az emberi tényezőt – mert a feladatunk a használható informatikai rendszerek készítése. Jellemzően egyedi, webes üzleti alkalmazásokat fejlesztünk ügyfeleink számára a legmodernebb és egyben biztonságot nyújtó technológiákat alkalmazva. A már meglévő informatikai rendszereket érintő feladatok esetében elemezzük a szoftver és hardver architektúrát, a környezet és a rendszer dokumentáltságát, majd javaslatokat készítünk a rendszerek optimalizálására.

Válassza az Önnek leginkább megfelelő informatikai megoldást!

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Nemcsak észrevesszük a nehézségeket, hibát -de időben teszünk is ellene. A folyamat-minőségbiztosítás keretein belül rendszeres kontrollal, külső, független véleményt adunk egy projekt különböző aspektusairól, ütemezéséről, problémáiról és kockázatairól. Minden esetben biztosítjuk az ügyfelek és beszállítók közötti kommunikációs nehézségek feloldását, a félreértések időben történő feltárását és kezelését. A termék-minőségbiztosítás során a követelményekre alapozva dolgozunk, az eredménytermékeket szoftvertechnológiai szempontból ellenőrizzük.

Ismerjen meg minket!

TESZTELÉS

Ezen szolgáltatásunk által biztosítjuk, hogy a rendszer teljes mértékben megfeleljen a partnerünk által elvárt követelményeknek, továbbá csökkentjük az éles üzemű működést befolyásoló kockázatok bekövetkezését is. Legyen szó akár a projekt korai szakaszában zajló stratégia alkotásról, vagy a gondosan megtervezett átvételi tesztek elvégzéséről, számíthat szakmai közreműködésünkre.

Ismerjen meg minket!

ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS

Tanácsadás keretében biztosítjuk tervezési, igazgatás-fejlesztési és szervezetfejlesztési célok megvalósítását, valamint a szakmai folyamatokhoz kapcsolódó folyamatok felmérését, szükség szerinti újra tervezését. Különböző módszerekkel szakmai kutatásokat, értékeléseket végünk és elemzéseket, tanulmányokat készítünk egyedi igények alapján különböző iparágakban (állami szféra, egészségügy, pénzintézeti szektor, energia, technológia és telekommunikáció)

Mozdítsa meg az Üzletét!

IPARI INFORMATIKA – AUTOMATIZÁLÁS

A folyamatok felmérése, optimalizálása mentén olyan hatékonyságjavító projekteket tervezünk meg és hajtunk végre, amely a LEAN szemléletet, a gépgyártást és az informatikát integrálja gyakorlatias projektmenedzsmenttel.

A teljes szolgáltatáspaletta ismertetéséhez forduljon hozzánk bizalommal!