Támogatott K+F fejlesztésünk

A 4Sales Systems Kft. az Új Széchenyi Terv segítségével a vállalati dokumentációs vagyon újrahasznosítására
egy hatékony számítógépes alkalmazás prototípusát készítette el.

EUlogo
uj_magyar_fejlesztesi_logo
MM_logo

2012-ben a 4Sales Systems Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” pályázati kiírásán. A közel 184 millió forint összköltségű projektjének megvalósítására 117,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, mely nagymértékben hozzájárult a projekt sikeres zárásához.

A szekszárdi bejegyzésű 4Sales Systems Kft. egyedülállóan dinamikusan növekvő cég, mely az üzleti tanácsadási tevékenység, valamint az IT rendszerfejlesztési projektmenedzsment területen kimagasló eredményességgel működik 2001-es alapítása óta.

 Új projektjének célja egy olyan alkalmazás prototípusának létrehozása volt, mely hatékonyan támogatja a vállalati dokumentumvagyon újrahasznosítását az emberi erőforrás minimalizálása mellett, ezáltal hatékonyabbá és egyszerűbbé téve a belső vállalati tudásmegosztást. A hagyományos dokumentum menedzsment rendszerek általában az iratkezelés, irattárazás, monitoring és workflow funkciókat tudják biztosítani. Azonban az utóbbi évek elképesztő gyorsaságú informatikai fejlődése lehetővé tette egy olyan rendszer kialakítását, mely jóval túlnő e jelenlegi alkalmazásokon.

 A kutatás újdonságtartalma az iparág specifikus és/vagy felhasználó függő kulcsszavak dokumentumokhoz rendelése, mely tanuló algoritmussal folyamatosan bővül a dokumentumok analizálása során. Két művelet hatékony támogatását biztosítja:

• Keresés: egyszerű és hatékony, a dokumentumok fizikai helyének pontos ismerete nélkül. Egy megtalált dokumentumot kiválasztva a rendszer automatikusan felajánl hasonlókat. Az adott keresés találatainak „jósága” értékelhető, melyet a rendszer a továbbiakban figyelembe vesz.

• Új dokumentum létrehozása: a vázlatpontok írása közben a webes felhasználói felület folyamatosan felajánlja a rendszerben lévő dokumentumok közül azokat a releváns bekezdéseket, amelyek tartalmilag kapcsolatba hozhatók az éppen írott dokumentummal.

A fentiek alapján kifejlesztett szoftver úttörő a tekintetben, hogy egy új dokumentum létrehozásakor a sablonos szövegrészek megfogalmazását maximálisan támogatja a már meglévő dokumentumokban előforduló szövegek megtalálásával és felkínálásával. Mindezt úgy, hogy a vállalat-specifikus jellemzőkre gyorsan „megtanítható”. A prototípus további előnye, hogy mobil eszközökön is használható.
2014.06.26
Kedvezményezett neve és Elérhetôsége

4Sales Systems Üzleti Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

elérhetőség:
email: info@4sales.hu
telefon: 20 / 565 2650
fax: 74 / 314 898

székhely:
7100 Szekszárd Vasvári u. 32/a

irodáink:
7100 Szekszárd Keselyűsi út 22.
1094 Budapest Liliom u. 17.

Közreműködő szervezet neve és Elérhetősége

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ
Budapest 1139 Váci út 83., Center Point 2. irodaház

MAG Zrt. telefonos ügyfélszolgálat:
telefon: 06 40 200 617

E-mail/Web cím: info@magzrt.hu www.magzrt.hu www.nfu.hu